EURES - locuri de munca in UE

Poate multi dintre voi stiu de EURES, poate altii nu. Eures este portalul mobilitatii europene pentru ocuparea fortei de munca. Practic, pe acest site gasiti joburi din orice domeniu de activitate oriunde in Europa, dar limitandu-ne la profesia de kinetoterapeut sunt "cateva" posturi vacante :
Franta - 291
Italia - 10
Germania - 1468
Danemarca - 45

Acest portal va scuteste de eventualele comisioane care trebuie sa le platiti firmei si va pune in contact direct cu angajatorul. Totul este foarte simplu, creati un CV si asteptati angajatorul sa va contacteze pe e-mail sau contactati dvs angajatorul direct. 


Si pentru ca tot vorbim de salarizarea kinetoterapeutilor in Uniunea Europeana, aveti mai jos salariile medii in tarile mentionate mai sus :




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Salariul este mediu brut/an. Lista se poate continua la nesfarsit. Daca e sa comparam putin salariile noastre fata de ale lor(si aici ma refer la un minim de 50.000 $, excluzand graficele de mai sus), foarte simplu realizam ca venitul pe care il realizam noi (cel putin eu) in 17 luni (~ 700 ron), cei din UE il obtin in 1 luna.

Concluziile le trageti voi :)

Comentarii