O scurta prezentare a Congresului de Kinetoterapie din 2010

S-a terminat si Congresul Balcanic de Kinetoterapie de la Arad - Moneasa pentru 2010. Pentru cei care nu au fost am reusit sa obtin cateva informatii din punctul de vedere al dl. Prof. Dr. Pasztay Zoltan:

"A fost o intalnire care va fi mult timp in memoria participantilor. Au fost lucrari de inalta tinuta profesionala, foarte multe de neurologie, pediatrie, oncologie, ortopedico-traumatice si chirurgie plastica realizate de oameni de viitor. A fost o colaborare, o unicitate de idei si un dialog care de mult nu a fost atat de fructuos. A fost ceva la nivel European, chiar daca era doar Balcanic.S-a sustinut un workshop Vojta unde sala a fost neincapatoare. Au fost dezbateri concrete pe sectiuni, intrebari si raspunsuri de mare acuratete profesionala . In sfarsit lumea incepe sa se selecteze si sa se debaraseze de prostia incitarilor si a celor care fac numai rau acestei profesii !

Au fost kinetoterapeuti, cadre universitare si medici de diferite profesii si domenii din toate centrele mari si recunoscute din tara. (Bucuresti, Pitesti, Cluj, Oradea, Bacau, Iasi, Timisoara, Suceava, Arad, Dezna, Chisinau, Novi Sad, Ungaria, Tg Mures, Satu Mare, Deva, etc).
Bineinteles,ce spun eu este intotdeauna realitatea auzita si vazuta de mine si parerea mea este o parere personala si o informatie din unghiul meu de vedere, insa stand de vorba cu totii, am observat fericire si multumire si posibilitati ca se poate o asemenea  intalnire si colaborare. S-au schimbat carti de vizita si adrese de e-mail cu zecile."

Cred ca nu sunt singurul caruia ii pare rau ca nu a reusit sa ajunga in acest an acolo, dar voi face tot posibilul sa ajung anul viitor sau la alte intalniri de genul ce vor avea loc in viitorul apropiat.
Ceilalti care a-ti fost nu ezitati sa ma contactati sau sa va expuneti punctul vostru de vedere intr-un comentariu aici pe blog ca sa stie si cei care nu au fost (mea culpa) ce au pierdut.

Toate cele bune ;)

Daca vrei sa fii la curent cu articolele de pe acest blog, te poti abona prin email:

Comentarii