In perioada 12 - 15 aprilie 2010 are loc la Iasi cel de-al VI-lea Curs de stimulare electrica functionala. Cursul se adresează medicilor neurologi, kinetoterapeuţi şi altor specialişti interesaţi în recuperareadeficitelor motorii cauzate de afecţiuni neurologice. Acesta se va desfasura in Spitalul Clinic de Recuperare Iasi.
Cursul FES2010 - Curs de stimulare electrica functionala in recuperarea mersului bolnavului neurologic - Iasi, 12-15 Aprilie 2010
- Stimularea electrica functionala este o metoda noua si utila in recuperarea bolnavului neurologic, cu posibilitate larga de aplicare si imbunatatire a rezultatelor reabilitarii.
- Cursul se adreseaza medicilor neurologi, kinetoterapeutilor si altor specialisti interesati in recuperarea deficitelor motorii cauzate de afectiuni neurologice.
- Tematica cursului se poate consulta si pe site-ul www.electrostim.ro
- Aparatele ODFSIII şi MS2v2 (utilizare la pacienti cu AVC, scleroza multipla, leziuni medulare, si mai nou Parkinson), cu care se va lucra in Clinica de Neurologie, Spitalul de Recuperare Iasi (loc desfasurare curs) sunt omologate la Ministerul Sanatatii si se pot utiliza atat in clinici de recuperare cat si in ambulatoriu.
- Aparatele sunt furnizate de catre Clinica FES, Salisbury , Anglia (www.salisburyfes.com), cu traditie de peste 10 ani in utilizarea acestora;
- Se acorda certificate de absolvire atestate de UMF Iasi (EMC = 19) si atestate de utilizator FES cu inscriere in baza de date a Clinicii FES, Spitalul Districtual Salisbury, Anglia (cursul este afisat pe site-ul UMF Iasi : http://www.umfiasi.ro/umf/ie2/navigation.jsp?node=1301 fisier PDF ‘Facultatea de Medicina’).
- Organizatori: Universitatea de Medicina si Farmacie Iasi – Clinica de neurologie- Spitalul Clinic de Recuperare Iasi : Prof.dr. Cristian Dinu Popescu, Conf. dr. Aurora Constantinescu, SefLucr.dr.Valentin Bohotin, Asist. Bogdan Ignat şi Universitatea Tehnica Iasi, Facultatea de Electrotehnica Iasi & ELECTROSTIM: Conf.dr.ing. Marian Poboroniuc.
- Numar de locuri limitat : 16. Ocupare in ordinea inscrierii si a platii taxei de participare (~550 lei - modul de plata se va comunica ulterior - o parte va fi virata catre UMF Iasi si o alta parte este utilizata pentru a va oferi materialele de curs, aparatura, consumabilele, protocolul pentru coffee break. etc ).
Persoane de contact :
Asist.dr. Bogdan Ignat
Tel./ Fax: (+40) – 0332-410774
E-mail: bogdanei@yahoo.com
Sef. Lucr. dr. Valentin Bohotin
E-mail: vbohotin@umfiasi.ro
Conf. dr. ing. Marian Poboroniuc
Tel. (+40) – 729 – 951563
E-mail: mpobor@ee.tuiasi.ro
Pentru mai multe informatii descarcati pliantul 1 si pliantul 2
Comentarii
Trimiteți un comentariu